S'acosta el Nadal!!!

Només us volem recordar que de cares als casals de Nadal, seguim posant a la vostra disposició la borsa de treball de publicació dels anuncis de les vostres demandes al BUSQUES FEINA DE MONITOR/A de Facebook.
Com funciona? Cada cop que ens feu arribar una demanda nosaltres la pengem al BUSQUES FEINA DE MONITOR/A i us la publicarem tantes vegades com ens la feu arribar. Els anuncis ens el heu de fer arribar omplint aquest FORMULARI https://goo.gl/kkAa8n que sempre trobareu a la nostra pàgina web www.escolaemporda.cat. Com ja sabeu han de ser ofertes de treball, voluntariat o pràctiques de monitor/a o director/a d'activitats de lleure.
Curs de monitor/a: Per altra part si teniu algun monitor/a que necessita obtenir el títol, en aquest enllaç https://goo.gl/uuvKni trobareu ja publicats tots els cursos previstos intensius de Nadal, Si s'han de treure el títol és molt millor per Nadal que per Setmana Santa, com que s'han de fer pràctiques i presentar treballs a part de les classes lectives, per Setmana Santa queda molt just per poder obtenir el títol de cares a treballar a l'estiu.
Curs de director/a: Finalment informar-vos per qui estigui interessat en obtenir el títol de director/a que a part del Curs intensiu de Nadal de Figueres, el 16 de gener de 2018 començarà un curs de director/a subvencionat a la Bisbal d'Empordà (Aquest curs de caps de setmana disposa de 15 beques del Consell Comarcal del Baix Empordà per als primers 15 inscrits +informació: https://goo.gl/U84Li9

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?