Sembla mentida, però és veritat! Amb el que costa trobar feina actualment!

És increïble, estem a punt d'anul·lar el curs de director/a d'agost per manca d'alumnat, quan aquest estiu han faltat directors i directores a moltíssimes activitats d'educació en el lleure. Sembla mentida, però és veritat! Amb el que costa trobar feina actualment, i encara es troben àmbits com aquest, amb un clar dèficit de professionals titulats en actiu.

Aquesta falta de directors i directores d’activitats de lleure titulats ve motivada sobretot per dos aspectes, per un cantó l’entrada en vigor de la nova normativa que regula les activitats de lleure per a infants i joves, ja que aquesta nova llei reforça l'obligació de disposar d'un responsable de manera permanent a les activitats d'educació en el lleure i per altre que les escoles d’educació en el lleure convoquem molts pocs cursos per la manca de demanda.

Per exemple des de l’Escola l’Empordà només convoquem el curs de director/a d’activitats de lleure tres cops l’any i tenim feines d’arribar al mínim d'alumnes.

★Informació i inscripcions curs intensiu d’agost: https://goo.gl/GUqQJY

★Article: Falten directors: https://goo.gl/CGpX71

★Article: Les demandes de monitors i monitores titulats s’han incrementat a tot Catalunya: https://goo.gl/MCkhAu

★Única condició d’accés al curs és tenir 18 anys complerts: https://goo.gl/oe4wjn

Escola l'Empordà
Escola oficial d'educació en el lleure
www.escolaemporda.cat


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?