Curs de Vetllador/a escolar, Monitor/a d'infants amb necessitats educatives especials

L’Escola d’educadors i educadores l’Empordà ofereix en exclusiva a les comarques gironines el curs de Vetllador/a Escolar, Monitor/a d'infants amb necessitats educatives especials
  • Data d’inici del curs: 24 d'octubre de 2016
L’auxiliar d’educació especial o també dit Monitor/a d'infants amb necessitats educatives especials, popularment anomenat vetllador o vetlladora és una figura que en els darrers anys ha tingut i estar tenint una presència activa en els centres escolars, dins allò que són els centres ordinaris, i en el marc d’una escola inclusiva.

El principals destinataris d’aquest curs són monitors i directors d’activitats d’educació en el lleure i personal de suport a l’aula i també persones que tinguin la formació del curs de monitors de menjadors i transport escolar; altres educadors que treballin o que hagin treballar en entorns educatius i l’atenció a les persones amb discapacitat. Qualsevol persona que tingui interès en treballar amb alumnes amb necessitats educatives especials.

No es requereix cap títol acadèmic per a la realització d’aquest curs bàsic d’auxiliar d’educació especial (vetllador i vetlladora).

Es tracta d’un curs que dóna les eines i els coneixements per tal d’aprofundir, en el marc d’una escola inclusiva, en l’atenció i cura dels infants amb necessitats educatives especials orientat a donar suport a l’autonomia dels infants i joves amb un alt grau de dependència, per tal que puguin participar en totes les activitats acadèmiques.

El plantejament del curs es fa des de l’abordatge teòric i pràctic de la figura del vetllador i vetlladora i el seu paper a l’escola d’avui.

Els alumnes que superin el curs rebran un diploma i carnet d’AUXILIAR D’EDUCACIÓ ESPECIAL (VETLLADOR/A) emès per una escola oficial d’educadors i educadores d’activitats de lleure reconeguda per la Generalitat de Catalunya. (Títol propi de l’Escola l’Empordà)
  • Curs: curs de Vetllador/a Escolar, Monitor/a d'infants amb necessitats educatives especials
  • Modalitat: presencial a Palafrugell
  • Places molt limitades: rigorós ordre d'inscripció des d'aquest enllaç: http://goo.gl/cBZUWp
  • Data d’inici del curs: 24 d'octubre de 2016

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?