Últims dies per a presentar candidatures al Premi Compromís Democràtic

Últims dies per a presentar candidatures al Premi Compromís Democràtic

Fins el proper dia 5 d’abril es poden presentar candidatures al Premi Compromís Democràtic que el Departament de Governació i Relacions Institucionals, a través del Programa d’Innovació i Qualitat Democràtica, va obrir el passat 6 de febrer. Aquesta és la segona edició d’aquest Premi creat per tal de reconèixer experiències reeixides del món local i de les entitats sense afany de lucre que contribueixen a l’enriquiment i a la millora de la qualitat democràtica del municipi o de l’entitat, a través de:
  • la participació ciutadana
  • la transparència 
  • la rendició de comptes
Premi Compromís Democràtic 2014

El Departament de Governació i Relacions Institucionals va crear l’any 2012 el Premi Compromís Democràtic, partint del convenciment que un sistema democràtic és de qualitat quan garanteix l’exercici dels drets polítics, té un sistema electoral just i proporcionat, facilita la informació sobre les actuacions públiques, dóna compte dels seus resultats i posa a disposició de la ciutadania instruments i canals perquè contribueixi a la concreció de les accions dels poders públics.

Amb el Premi Compromís Democràtic es pretén reconèixer experiències reeixides del món local i de les entitats sense afany de lucre que contribueixen a l’enriquiment i a la millora de la qualitat democràtica del municipi o de l’entitat, a través de la participació ciutadana, la transparència i la rendició de comptes.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?